Dé specialist in poedercoating voor de regio Antwerpen

De havenstad Antwerpen en de regio daaromheen kent een grote concentratie industriële bedrijven en tal van ondernemingen die zich richten op transport en logistiek. Veel van het materieel dat daarbij wordt gebruikt is gepoedercoat en de kans is groot dat men dat bij Overveld Coating in Hoogerheide, net over de grens bij Antwerpen, heeft laten doen. Ons bedrijf staat immers al jarenlang bekend als dé specialist in industrieel poedercoaten in Antwerpen en omstreken.

Industrieel poedercoaten
De naam en faam die wij op het gebied van poedercoaten hebben opgebouwd heeft met diverse factoren te maken. Op nummer 1 staat natuurlijk de hoge kwaliteit van onze voorbewerking en afwerking. In onze moderne werkplaats hebben wij alle faciliteiten om kleine maar ook hele grote en zware metalen constructies en producten te kunnen poedercoaten. Denk daarbij aan metalen roosters, ijzeren hekwerk, straatmeubilair en lichtmasten. Maar ook voor het stralen en poedercoaten van prefab onderdelen van stalen bouwconstructies, chassis van trailers en opleggers, attracties van kermissen of pretparken, landbouwwerktuigen, stalen trappen en balustrades kun je bij Overveld Coating terecht.

Duurzame bescherming
De reden waarom er juist rondom de haven van Antwerpen zoveel vraag is naar poedercoating heeft niet alleen met de enorme bedrijvigheid te maken. Poedercoaten is namelijk één van de meest duurzame manieren om metaal optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan de invloed van het zilte zeezout uit de Westerschelde, de agressieve stoffen die als fijnstof in het industriegebied in de atmosfeer rond dwarrelen en de impact van storm, regen, hagel, sneeuw en tropische hitte. Het materieel in en om de wereldhaven van Antwerpen wordt aan al dit soort elementen blootgesteld. Zonder de professionele voorbewerking en poedercoat-afwerking van Overveld Coating zouden veel metalen constructies en producten bij lange na niet zo lang meegaan als nu het geval is. Industriële poedercoating draagt in belangrijke mate bij aan de bedrijfszekerheid, esthetische uitstraling en lange levensduur van uw materieel.

Poedercoating Antwerpen
Zoekt u voor het poedercoaten van uw nieuwe of gereviseerde machines, metaalconstructie of industriële toepassing een bedrijf in de buurt van Antwerpen die dit snel, vakkundig en tegen een concurrerende prijs voor u in orde kan maken? Neem dan zeker contact met ons op. Overveld Coating is u graag van dienst!

Naar nieuwsoverzicht